Dé leidraad voor je woonplannen

Wil je een woning (ver)kopen, (ver)bouwen of (ver)huren? Daar komt heel wat bij kijken. Wij helpen je graag op weg. Daarom bundelden we de te volgen procedures, de tips & tricks en ervaringen van lotgenoten. Kortom: welke je woonwensen ook zijn, hier vind je wat je moet weten! 

Ik wil kopen

Een woning kopen: hoe begin je eraan? Lees alles over de verschillende stappen van het koopproces, de tips & tricks, en een handig kostenoverzicht.

Ik wil bouwen

Ontdek alles over de verschillende stappen van het bouwproces, het kostenplaatje en de praktische tips. Hoe bouw je een energiezuinige woning? Of een meegroeiwoning?

Ik wil huren

Een eigen stek huren: waar moet je rekening mee houden? Hoe zit het met de kosten en de verzekeringen? Wat zijn je rechten en plichten als huurder?

Ik wil verkopen

Hoe verkoop je een huis of appartement? En hoe maak je je woning zo aantrekkelijk mogelijk voor een potentiële koper?

Ik wil verbouwen

Hoe pakken anderen hun verbouwing aan? Wat ging goed, wat liep mis? Hoe maak je je woning energiezuinig? En hoe zit het met verzekeringen?

Ik wil verhuren

Laat je inspireren door de ervaring van anderen. Ontdek de stappen die je moet nemen en wat je moet weten over de verzekeringen.